Sidevisninger i alt

1.9.13

Tast F11 for fuld skærm
Roadtrip 2013

Velkommen til Jens Bay´s og Miksen´s (Steen`s) rejseblog.Nu er ventetiden endelig ved at være ovre og en lang flyvetur til San francisco er foran os. Turen går til Californien og det sydvestlige USA, nærmere betegnet , Arizona Utah og Nevada. Med denne blog har vi mulighed for at dele vores oplevelser med dem der hjemme og andre som måtte have interesse og kan bruge vores blog som inspiration til en lignende tur. Planen er at lave et indlæg om dagen med lidt tekst og billeder og  måske et lille videoindslag, alt sammen afhængig af, om vi kan komme på nettet og hvor hurtig forbindelsen er. Bloggen er meget enkel i sin opbygning, da det primært drejer sig om at sluge historien og glo billeder. Hvis man vil se indlæggene i rækkefølge, skal man bare starte forfra i arkivet til venstre og klikke på "nyere indlæg"  i bunden af hvert indlæg.

Lidt tips til brug af billedgalleri. Scroll ned igennem og se om der gemmer sig lidt tekst og måske en video. Tryk så F11 for fuld skærm og klik på det øverste billede. Nu bliver billederne store og du kan vælge at scrolle eller klikke dem enkeltvis frem i bunden. Afslut på krydset i højre hjørne eller bare ude i siden og tryk F11 for at komme tilbage til normal skærm.

Det er muligt at skrive en kommentar ved at trykke kommentarfeltet frem under det sidste billede i hvert indlæg. Når du har skrevet din kommentar, trykker du vælg profil. Derefter navn/webadresse, det er nok med dit navn. tryk fortsæt og tryk så på udgiv. Det kan ikke være nemmere. Det er dog ikke sikkert vi får tid til at svare på kommentarene. Vi skal også ha`tid til at holde ferie.          (Der er lukket for kommentarer)
Her følger vores rejseplan og et kort over den primære rute  som vi følger de næste godt og vel tre uger. Håber på at få en masse spændende og sjove oplevelser at dele med jer fra guds eget land.
Hilsen Jens Bay og Miksen

Åben bloggen i Google Chrome for bedste resultat IE laver pixeleringer !!! 
De aktive kort i bloggen ter sig lidt i vinterperioden på grund af lukkede veje(omkørseler) 

Vis Rejseruten 2013 på et større kort
REJSEPLAN
6  sep San francisco ankomst
7  sep San francisco
8  sep San francisco-Monterey
9  sep Monterey-Morro bay
10sep Morro bay-Los angeles
11sep Los angeles
12sep Los angeles-Twentyninepalms
13sep Twentyninepalms-Kingman
14sep Kingman-Sedona
15sep Sedona
16sep Sedona-Grand canyon
17sep Grand canyon-Monument valley
18sep Monument valley-Page
19sep Page
20sep Page-Bryce Canyon
21sep Bryce canyon-Zion/St. George
22sep St.george -Las vegas
23sep Las vegas
24sep Las vegas-Lone pine
25sep Lone pine-Yosemite
26sep Yosemite
27sep Yosemite-San francisco
28sep San francisco
29sep San francisco Hjemrejse